Werken bij

Syntrophos is een jong en dynamisch bedrijf, de werksfeer is informeel. Naast hard werken is er altijd ruimte voor ontspanning 'van ICT-oplossingen implementeren tot met je voeten in de Voornse klei landmeten' ons team is zeer divers aan expertise. Samen leveren we moderne diensten en producten aan de gemeenten.

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Syntrophos dan kom je in dienst als ambtenaar bij de lokale overheid. Wij volgen hierin de arbeidsvoorwaarden van de gemeente Nissewaard. Wat hoort daarbij? Je kunt flexibel werken en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van de inschaling. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) die je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals extra verlof of uitbetaling.

Altijd blijven leren 

Werk je bij Syntrophos dan is er altijd ruimte om te leren en jezelf persoonlijke te ontwikkelen. Syntrophos helpt je graag vooruit. Naast ons eigen personeel, brengen wij onze kennis graag over aan alle medewerkers van onze deelnemers. Want alleen samen bereiken we meer. 

Stage lopen 

Syntrophos heeft altijd ruimte voor stageplekken, zoek je een stageplek als student? Stuur ons een bericht: info@syntrophos.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

LANDMETER 

Ben jij beginnend landmeter, omgeschoold, tweede carrière of landmeter in hard en nieren dan kijken wij uit naar jou om in contact te komen. Wij zijn opzoek naar een landmeter welke een passie heeft om zich met moderne en traditionele meettechnieken bezig te houden met alle voorkomende inmeet- en uitzetwerkzaamheden langs nationale wegen, waterwegen en andere omgevingen door heel het Zuid-Holland. Dit zorgt ervoor dat jij op vele verschillende en mooie projectlocaties werkzaam bent en een uiteenlopend pakket hebt aan meetwerkzaamheden. De ene dag sta je in een nieuwbouw wijk, de andere dag ben je op het strand van Rockanje. Hier voer je diverse metingen uit, denk hierbij zowel aan grensuitzettingen, piket paaltjesplaatsen, pointclouds, mobile mappings, deformatiemetingen.

Door jouw kennis en kunde ben jij capabel om deze metingen uit te voeren middels diverse apparatuur, waaronder GPS, Total Station, pre drone en de Laserscanner.

De invulling van de functie is fulltime (36 uur). Je hebt een afgeronde HBO/MBO-opleiding aansluitend op het vakgebied. Inschaling van deze positie vindt plaats in schaal 9 maximaal € 4.537,-- per maand.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om te solliciteren.