Werken bij

Syntrophos is een jong en dynamisch bedrijf, de werksfeer is informeel. Naast hard werken is er altijd ruimte voor ontspanning 'van ICT-oplossingen implementeren tot met je voeten in de Voornse klei landmeten' ons team is zeer divers aan expertise. Samen leveren we moderne diensten en producten aan de gemeenten.

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Syntrophos dan kom je in dienst als ambtenaar bij de lokale overheid. Wij volgen hierin de arbeidsvoorwaarden van de gemeente Nissewaard. Wat hoort daarbij? Je kunt flexibel werken en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van de inschaling. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) die je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals extra verlof of uitbetaling.

Altijd blijven leren 

Werk je bij Syntrophos dan is er altijd ruimte om te leren en jezelf persoonlijke te ontwikkelen. Syntrophos helpt je graag vooruit. Naast ons eigen personeel, brengen wij onze kennis graag over aan alle medewerkers van onze deelnemers. Want alleen samen bereiken we meer. 

Stage lopen 

Syntrophos heeft altijd ruimte voor stageplekken, zoek je een stageplek als student? Stuur ons een bericht: info@syntrophos.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

technisch en functioneel beheerder Sr (36 uur)

Wij zijn op zoek naar een data-goeroe die ervaring heeft met diverse datadistributiesystemen en kan schakelen op een technisch en functioneel level. Ben je tevens in staat vergelijkingen te maken tussen databronnen om eventuele inconsistenties op te sporen, dan zijn wij op zoek naar jou! 

De invulling van de functie is fulltime (36 uur). Je hebt een afgeronde HBO-opleiding aansluitend op het vakgebied. Inschaling van deze positie vindt plaats in schaal 10 maximaal € 4.671,-- per maand.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om te solliciteren.

HELPDESKMEDEWERKER (36 uur) 

Heb je een klant- en servicegerichte houding en een enthousiaste en leergierige instelling. Passie voor IT en ervaring met Helpdeskondersteuning, klantcontact en ITIL dan zijn wij op zoek naar jou! 

De invulling van de functie is fulltime (36 uur). Je hebt een afgeronde MBO-opleiding aansluitend op het vakgebied. Inschaling van deze positie vindt plaats in schaal 8 maximaal € 3.591,-- per maand.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om te solliciteren.

WerKplekBeheerdER (36 uur) 

Zin in een nieuwe uitdaging, wordt dan onze nieuwe collega werkplekbeheerder! En zorg er samen met je collega's voor dat onze gebruikers iedere dag plaats- en tijd onafhankelijk kunnen werken.  Hiervoor breng jij een dosis kennis en ervaring op het gebied van Werkplekbeheer en ICT met je mee. Je bent een teamspeler, proactief, hands-on en heb je een frisse blik op werkplekconcepten en beheer vraagstukken. Herken jij jezelf hierin dan is Syntrophos op zoek naar jou! 

De invulling van de functie is fulltime (36 uur). Je hebt een afgeronde MBO-opleiding aansluitend op het vakgebied. Inschaling van deze positie vindt plaats in schaal 9 maximaal € 4.208,-- per maand.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om te solliciteren.

Landmeter (36 uur) 

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig werkt, je bent vaak buiten en daardoor op jezelf aangewezen. Heb je enige ervaring met het uitzetten van rooilijnen, kavelgrenzen, formatiemetingen,  DTM’s en meetwerkzaamheden voor de BAG/BGT/IMGEO. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De invulling van de functie is fulltime (36 uur). Je hebt een afgeronde HBO-opleiding aansluitend op het vakgebied. Inschaling van deze positie vindt plaats in schaal 9 maximaal € 4.208,-- per maand.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om te solliciteren.

Medewerker Basisregistratie Grootschalige Topografie en BaSISregistratie Adressen En Gebouwen (36 uur) 

Wij zijn op zoek naar een 'Pietje precies'! Als je graag in de weer bent met cartografische kaarten en je verantwoordelijkheid neemt om dingen up to date te houden, nauwkeurig kan werken met oog op details. En heb je tevens ervaring met: BAG BGT-registratie, het verwerken van meetopdrachten en bekendheid met de software:  Dg Dialog en/of Vertex. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De invulling van de functie is fulltime (36 uur). Je hebt een afgeronde MBO-opleiding aansluitend op het vakgebied. Inschaling van deze positie vindt plaats in schaal 7 maximaal € 3.301,-- per maand.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om te solliciteren.