Werken bij

Syntrophos is een jong en dynamisch bedrijf, de werksfeer is informeel. Naast hard werken is er altijd ruimte voor ontspanning 'van ICT-oplossingen implementeren tot met je voeten in de Voornse klei landmeten' ons team is zeer divers aan expertise. Samen leveren we moderne diensten en producten aan de gemeenten.

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Syntrophos dan kom je in dienst als ambtenaar bij de lokale overheid. Wij volgen hierin de arbeidsvoorwaarden van de gemeente Nissewaard. Wat hoort daarbij? Je kunt flexibel werken en ontvangt een salaris dat afhankelijk is van de inschaling. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) die je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals extra verlof of uitbetaling.

Altijd blijven leren 

Werk je bij Syntrophos dan is er altijd ruimte om te leren en jezelf persoonlijke te ontwikkelen. Syntrophos helpt je graag vooruit. Naast ons eigen personeel, brengen wij onze kennis graag over aan alle medewerkers van onze deelnemers. Want alleen samen bereiken we meer. 

Vacature Controller 

Je bent het financiële geweten van Syntrophos en zorgt dat de (financiële) bedrijfsvoeringsprocessen optimaal verlopen. Je bent klankbord voor de directeur en het bestuur van Syntrophos bij belangrijke financiële beslissingen en neemt deel aan het MT. De controllers van de deelnemende gemeenten zien je als sparringpartner en zo nodig ondersteun je bij het bestuurlijk politieke besluitvormingsproces. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur en geeft leiding aan team Finance (bestaande uit: drie control medewerkers en een contractbeheerder). Je staat voor de verdere modernisering van onze (financiële) bedrijfsvoering en informatievoorziening van Syntrophos, met al onze data gedreven mogelijkheden die wij als IT-organisatie hebben. 

We zijn een organisatie in ontwikkeling in een bestuurlijk speelveld. Ben jij de initiatiefnemer zijn die ons team finance en daarmee Syntrophos naar een volgend level van inzicht, efficiënte processen en sturingsmogelijkheden tilt? 

Klik hier voor meer informatie. 

Klik hier om te solliciteren.

Stage lopen 

Syntrophos heeft altijd ruimte voor stageplekken, zoek je een stageplek als student? Stuur ons een bericht: info@syntrophos.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.